Zandvoort huiswerk - en studiebegeleiding Wijzer
 

 De overgang van lagere naar middelbare school is erg groot. Mijn zoon wist niet wat leren was. We hebben het even aangekeken en na de herfstvakantie is hij bij Hans begonnen. Ze moeten wennen aan zoveel huiswerk en leren is nog moeilijker. Zeker ook hoe ze inschatten hoeveel ze ervoor moeten doen. Onze zoon stond er versteld van hoelang je moet leren. Na de kerstvakantie viel dat kwartje mede dankzij de hulp van Hans.
Nu is hij aan het blokken voor de proefwerkweek, maar waarschijnlijk lukt het om naar 2vwo te gaan. (..gelukt)
Bedankt Hans

Carolien

 

Ik vind de manier hoe u les geeft heel leuk / grappig.  In een korte tijd heb ik heel wat dingen kunnen leren daar ben ik heel blij mee. Ik zou het zeker aanraden. (en voor de mensen die nog komen blijf even vragen of ze het fijn vinden als er 1 ste 2de 3de klassers er bij zitten want ik vind het zelf fijn als er niemand zit.) Nou ja ik kom nog wel een keer langs. Succes nog.

J(groep 8)

 

‘ Hans is een handige man die bijna alles weet , hij leert je ook dingen die je later pas nodig hebt en wat erg nuttig is’

Bruno

 ‘ Hans legt de dingen goed uit en je kunt bij hem lekker rustig werken met een lekker bakje thee’

Vlad

 ‘ Hans is een geboren onderwijzer met een uiterst positieve uitstraling ‘

Michel

‘ Met de hulp van Hans hebben onze kinderen het maximale uit de CITO toetsen kunnen halen’

Renata

 

Toen we aan aan onze zoon Mathijs vroegen, wat komt er als eerste bij je op als je aan Hans en de studiebegeleiding denkt, kwam hij met het antwoord; een alleskunner! En ik denk dat hij hiermee de spijker op zijn kop heeft geslagen. Altijd een duidelijk antwoord op een vraag van een kind. De feedback naar ons als ouders, de rust en het op een lijn zitten met een schoolgaand kind, heeft er mede aan bijgedragen dat hij is geslaagd.  Dank je wel !

groetjes,

Rob & Annemiek 

 

"Alles kan als je maar strijd en gelooft in jezelf" 

 Begin van het schooljaar zag onze zoon VWO 5 echt niet meer zitten vanwege zijn 6 onvoldoendes, waardoor hij uitsprak dat hij niet VWO waardig was en niet verder wilde gaan omdat hij met deze resultaten niet over zou gaan. 

Wij wisten ons geen raad meer hoe met deze situatie om te gaan en stuurden wij Hans direct een mail hierover en binnen no-time ontvingen wij een reactie van Hans terug, om met hem zo snel mogelijk te komen praten. Dit gesprek van ruim 1,5 uur resulteerde in 2x per week huiswerkbegeleiding om deze slechte resultaten te verbeteren. Met de goede coaching en huiswerkbegeleiding van Hans heeft onze zoon zijn onvoldoendes omhoog weten te krijgen, waardoor hij nu op overgaan staat. Zijn laatste proefwerkweek is achter de rug en de uitslagen zijn nog niet bekend. Ook al zou hij nog een jaar over moeten doen, dan vinden wij het een hele prestatie wat er allemaal is bereikt. 

Dankzij Hans zijn professionele aanpak, coaching en begeleiding is onze zoon weer helemaal gemotiveerd en klaargestoomd om zijn VWO diploma te gaan behalen.

Wij zijn Hans enorm dankbaar voor zijn support en hadden geen betere coach kunnen treffen! 

Marco & Thea

 

Beste Hans ,

Bij deze willen we je graag bedanken voor de goede studie begeleiding van onze dochter
Ze heeft haar Havo examen gehaald waar we natuurlijk allemaal heel blij mee zijn .
Mede te danken door de goede begeleiding van jou Hans!
Je was altijd gemotiveerd en positief naar haar toe waardoor ze graag kwam en meer zelfverzekerd werd van haar kunnen .
Ook waren we heel blij met de goede feedback .
Het is fijn om samen een goed team te vormen wat zorgt voor een goed resultaat van dochter of zoon .

Met vriendelijke groet ,

Elske 

 

Beste Hans,

 Jurre is geslaagd. Uiteraard door zijn inzet maar de begeleiding die hij heeft gekregen heeft daar zeer positief aan bijgedragen.

 Dankzij de ondersteuning van Wijzer bij het plannen, de ondersteuning bij vragen, het vertrouwen geven en minstens zo belangrijk de regelmaat heeft hij zonder problemen zijn diploma gehaald.

 Dank daar voor !!

 Dennis

 

Onze dochter Haley heeft ruim 2 jaar huiswerk begeleiding genoten ( 1 en 2 HAVO) en heeft hier veel baat bij gehad.
Het is een rustige omgeving en Hans is in staat de stof op verschillende manieren goed uit te leggen. Hierdoor heeft ze nu genoeg zelf-vertrouwen gekregen om zelfstandig door te gaan.

Ik kan het dus aanraden aan ieder kind die wel wat extra huiswerk begeleiding kan gebruiken.
Bedankt Hans voor je hulp.

Jeroen en Linda

 

Beste Hans,


Toen Mauro bij jou verscheen hebben we meerdere keren contact gehad. Je begreep Mauro zo goed dat Mauro op een
gegeven moment zei dat hij alleen nog maar met jou over school wilde praten. Je bent een geduldig en fijn mens die probeert
het kind te doorgronden. Je benaderde Mauro op een perfecte manier waardoor Mauro jou vertrouwde en respecteerde.
Heel veel dank voor de energie die je in Mauro gestoken hebt en je bent een echte aanrader!!

Maura en Kees

 

 "Na heel wat "discussies" tijdens het overhoren moest er toch echt iets gaan gebeuren........

Contact met Hans opgenomen en dat bleek een GOUDEN zet !!!!!!!
Bijna 2 jaar lang hebben wij gebruik gemaakt van jouw diensten en wat heeft ons dat goed gedaan!
Nooit maar dan ook nooit heb ik hem horen mopperen dat hij naar jou moest.
Wat heb jij hem fijn en rustig begeleid met als eindresultaat een prachtig diploma!!
Nu op naar de volgende uitdaging........
Hans, bedankt voor alles!! Je bent een topper!!"

Irene en Dylan

 

Beste Hans,


Dankzij jouw begeleiding mocht mijn dochter 4 vwo over doen. Als zij op het laatste moment niet had gepresteerd had ze naar 4 havo
gemoeten. 
Dankzij jouw huiswerkbegeleiding heeft ze geleerd hoe ze moet plannen, leren enz. De lagere school en tot de derde vwo was het
allemaal niet zo moeilijk voor haar. 4Vwo was andere koek, ze moest toen echt werken. Ze liep op een gegeven moment te
ver achter.
Je hebt haar weer de goede weg gewezen, dat had ze nodig.

We zijn je dankbaar.

Patrizia

 

“Als je docent het niet duidelijk uitlegt, dan doet Hans het zo, dat je het wél begrijpt.”

Frank, brugklas

“Rustige en fijne leeromgeving zonder afleiding. Hans is een goede motivator!”

Bas, 3 gymnasium

“Hans spreekt de taal van de jongens en is een professional. Niet alleen in de leerstof maar – zéker zo belangrijk – in het motiveren van de jongens. Hij benadert ze op de bij hun passende manier.”

Ouders Bas en Frank

 

"Ik heb heel veel geleerd bij wijzer. Als ik binnen kwam even gezellig kletsen en dan aan het werk. Ik heb zeker veel hulp gehad, met presentaties en proefwerken maar ook met gewoon huiswerk. Voordat ik weg ging werd ik altijd overhoord als het nodig was. Maar wat mij nog het meest heeft geholpen, is hoe Hans mij leerde om vooruit te kijken en dat er nooit niks te doen is. Alles bij elkaar heeft Hans mij echt heel goed geholpen."

Iwa, 3vwo

 

"Wij hadden al wat positieve reacties over de huiswerkbegeleiding bij Wijzer gehoord en Koen is ook erg blij geweest met de hulp die hij heeft gehad.

Hij heeft er veel geleerd, onder andere het plannen van zijn huiswerk. Hij ging altijd met zin naar Wijzer toe.

Wij zijn erg blij met de hulp die Hans aan Koen gegeven heeft en hij gaat het nu weer op eigen kracht proberen, maar mocht dit volgend schooljaar toch niet lukken dan komt hij graag weer terug.

Hans bedankt voor al je inzet."

Esther en Koen

  

"Na de basisschool kon mijn dochter haar draai niet vinden op de middelbare school, vanuit haar school kregen we niet de juiste ondersteuning die ze nodig had.Dus ging ik op zoek naar hulp en mijn oog viel op de advertentie van Wijzer.

De beslissing was snel genomen. Ik heb mijn dochter aangemeld voor huiswerkbegeleiding en Hans ging met haar aan de slag. Na een maand waren de resultaten te zien. Soraya ging met sprongen vooruit. Hans Weber zorgde niet alleen dat Soraya haar huiswerk goed deed, maar hij reikte haar ook leermethodes aan.

Wijzer is huiswerkbegeleiding en een beetje meer!"

Khadija

 

Beste Hans,

 Heel erg bedankt voor het begeleiden van Bart. In eerste instantie gin hij in het begin van het schooljaar heel goed. Verder in het jaar zakte hij behoorlijk in en zijn proefwerkweek verliep matig.

Na het lezen van je flyer hebben we een afspraak met je gemaakt.

Vanaf april tot eindeschooljaar heb je hem 2 middagen in de week begeleid.

Bart is in deze periode met sprongen vooruit gegaan. Hij werd veel enthousiaster en hij ging weer met plezier naar school.

Alles bij elkaar leidde dit tot veel betere resultaten en ook de afsluitende proefwerkweek is uitstekend verlopen met prima cijfers.

Heel erg bedankt voor je hulp en ik zal het iedereen aanraden.

Ingrid en Jim

 

Het zat tegen dit schooljaar maar Wijzer geeft mij weer een goede start.

Jolanda en Simon

 

"Ik had binnen het onderwijs al veel goeds over Hans Weber  gehoord. Daarom was het voor mij een makkelijke stap om gebruik te maken van zijn diensten. Mijn zoon Gijs heeft deze begeleiding als zeer positief ervaren. Hans is in mijn ogen eerlijk, betrouwbaar  maar ook kritisch. Zijn betrokkenheid heeft mij als moeder veel goed gedaan."

Clementine