Zandvoort huiswerk - en studiebegeleiding Wijzer
 
etalage bijgesneden 20140827_103931.jpg

Wijzer huiswerk- en studiebegeleiding Zandvoort

Wijzer biedt de mogelijkheid om in Zandvoort, dicht bij huis, professionele hulp in te roepen op het gebied van huiswerk- en studiebegeleiding. Soms hebben jongeren een steuntje in de rug nodig om hun schoolwerk goed af te ronden, over te gaan naar de volgende klas, of om hun diploma te halen.

Hans Weber, expert op het gebied van onderwijs, is de drijvende kracht achter Wijzer. Hij heeft jarenlang ervaring in het onderwijs als docent, maar ook als leidinggevende en leerlingbegeleider. Hij weet als geen ander op welke manier je jongeren kunt motiveren, waar hun krachten liggen en hun valkuilen. Wijzer biedt dan ook waar voor je geld. Huiswerkbegeleiding van Wijzer is geen verkapte oppas, maar serieuze didactische ondersteuning.

Een groot voordeel van Wijzer is dat de huiswerkbegeleiding buiten de school plaatsvindt. Zo wordt de schooldag niet langer dan nodig is. Daarnaast is het mogelijk om de huiswerkbegeleiding flexibel te combineren met sporten en andere interesses.

Leren leren, leren organiseren, hulp bij het overhoren, hulp bij een specifiek vak, het kan allemaal. Gun uw kind een goede (door)start!

Kijk naar de mogelijkheden, stel uw vragen. Het is de moeite waard.